altomkroatien.dk

Aktiviteter I Peljesac

Skrevet d. 27. October 2022
Pixabay, FilipFilipovic

Er du typen, der ikke kun kommer til et land for at kigge på byen, shoppe og se seværdighederne, men gerne vil lave noget aktivt og bruge både krop og sind. Så læs endelig videre her.

Gåture med bus

Vi starter stille ud. Ofte hvis det er første ferie i langt tid, kan det være kroppen lige skal falde lidt til ro og komme i feriestemning, inden du kaster dig ud i vildere eventyr.

Her er der forskellige ture, hvor du bliver hentet i bus og køre til forskellige steder og oplever kulturelle seværdigheder til fods. Her er det stedet Ston, der er i fokus, hvor du blandt andet kommer til Mali Ston Bay, Ston Old Town, Ston Salt Works og Trsteno Arboretum. Du bliver fragtet fra A til Z og får mulighed for at opleve de forskellige steder i en vis tid, hvorefter turen går videre.

Dagsture

Der er mange anbefalinger af dagsture, hvor du rigtig kan få gået en masse, men samtidig også opleve stedet du er på ferie i. Mange af dem foregår i bus, men hvis du ikke er bange for at tage de store gå- eller løbesko på, så kan du med garanti også gå til nogle af stederne.

Ellers ligger stranden lige ud for næsen, så der kan du også svømme rundt nogle timer.

Dette du lige læste er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Der kan du købe et sortiment fra Pernille Corydon Daylight. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige, at det derfor er upartisk, deraf marketet.

Næste indlæg
Mens det i Danmark langt fra er kutyme at give drikkepenge, så er det faktisk kutyme at gøre det i Kroatien. Her giver man typisk 10% i drikkepenge på restauranter, mens man ikke giver drikkepenge ved for eksempel taxatu…
Hvis du har tålmodighed og er frisk på det spontane, så kan afbudsrejser til Kroatien være noget, som giver dig en god ferie, samtidig med at din tålmodighed gør det muligt for dig at spare penge. Men hvor finder man så…
Alt er selvføligelig relativt, når man snakker om, hvad der er billigt. I Kroatien kan du komme langt for pengene, men der er stor forskel på prisen, om du vælger at tage til en populær turistdestination, eller du vælger…